Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Wandpanelen

Maak uw interieur modern met behulp van houten wandpanelen.

Eenvoudig uitzoeken, bestellen en eenvoudig monteren! Met deze kant-en-klare wandpanelen bekleed u makkelijk een volledige wand in een woonkamer, keuken of slaapkamer. Zo krijgt een woning eenvoudig een unieke en warme uitstraling. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende bruin- en grijstinten en passen in elk interieur. De achterwand van de panelen is afgewerkt met gerecycled vilt. Zo kan er bij het monteren van de panelen direct met een nieuw paneel verder worden gewerkt en blijft de juiste afstand tussen de latten behouden.

De decorpanelen doen het goed in elke ruimte en verfraaien elk interieur – als wandbekleding of als plafondpaneel. Ze zijn ideaal voor woonkamer, gang of slaapkamer.Panelen zorgen bij de plafond- en wandvormgeving voor een visueel perfecte uitstraling en brengen daarnaast veel technische voordelen met zich mee. De nieuwe akoestische panelen leveren een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de akoestiek en creëren zo ook in grote, modern ingerichte woningen een aangename ambiance.

U kunt kiezen tussen modern of echt houtfineer met ambachtelijk karakter en hoogwaardige dessins met imitaties van hout of steen.

Panelen voor eenvoudige en fraaie wandbekleding en plafondvormgeving