Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Trap bekleden kosten

Kosten trap bekledenVakkundig trappen bekleden laagste prijzen - ART Woninginrichting de trappen bekleden specialist

De kosten van trap bekleden verschillen per situatie. De prijzen zijn vooral afhankelijk van het soort trap, aantal treden van de trap, kwaliteit van de vloerbedekkin en ondertapijt. Heeft u meer wensen o.a. het bekleden van de zijkanten van de trap of het bekleden van de trap in twee kleuren vloerbedekking dan zal de kosten meer worden. U kunt uiteindelijk zelf bepalen hoeveel geld wilt u voor uw trap uitgeven. 

Dichte of open trap

De kosten voor het bekleden van een dichte trap in vergelijking met een open trap zijn minder..Voor het bekleden van een open trap heb je meer tapijt en lijm nodig. Ook is de klus bewerkelijker, omdat de treden rondom worden bekleed en aan de achterzijde van de treden naden worden gemaakt.

Het aantal treden

De trap bekleden kosten op onze website zijn gebasseerd standaard op 13 treden. Heeft uw trap meer treden dan zijn de kosten hoger worden.

Ondertapijt prijzen

Als u voor het geluid, comfort en levensduur van het tapijt een ondertapijt voor uw trap kiest, dan worden de kosten van de ondertapijt en het verlijmen apart vermeld. De prijzen worden bepaald door de kwaliteit en dikte van de ondertapijt en het aantal treden van de trap.

Trap bekleding prijzen

Voor uw trap kunt u kiezen uit een bekleding van frisé tapijt, lussen pool tapijt, projectkwaliteit tapijt of  naaldvilt. De prijzen per kwaliteit zijn verschillend en daardoor zal de kosten voor het bekleden van uw trap per type tapijt anders zijn. Bekijk onze aanbiedingen en prijzen

Offerte aanvragen voor uw trap

Wilt u weten wat uw trap kost om te bekleden? Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Bekijk onze trap bekleden aanbiedingen