Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Aanbieding - Vloerkleed op maat kopen - Karpet op maat bestellen

Karpet & vloerkleed kopen

Een karpet op maat bestellen? Een vloerkleed of karpet is fijn voor uw voeten en past bij elke woonstijl. Creëer nog meer sfeer, comfort, warmte en eenheid in uw woon-, slaap- of werkkamer met een karpet op maat gemaakt. Tevens fantastisch toe te passen als loper in bijvoorbeeld entree van hotel of stijlvol vloerkleed in wachtkamer of restaurant. Met een vloerkleed geeft u uw woonkamer of slaapkamer een sfeervolle uitstraling.

Karpetten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar: een rond karpet, en vierkante karpet, ellipse of oval, een zacht karpet van een lusssen pool tapijt enz. Er wordt uitgegaan van een bijpassende kleur bandering bij alle afwerkingen. Indien er speciale wensen zijn, kan er worden gekozen uit de kleuren die hierboven zijn uitgelicht.

Bij goed onderhoud gaan karpetten lang mee. Voor vloerkleden geldt eigenlijk hetzelfde als voor tapijt, regelmatig stofzuigen verlengt de levensduur doordat u vuil en zand beperkt. Indien mogelijk is het af en toe laten luchten van een vloerkleed buiten aan te raden.

Exclusieve maatkarpetten uit kamerbreed tapijt

Karpet bestellen

Voor het bestellen van uw gewenste karpet op maat, volgt u de 4 simpele stappen:

Stap 1: Kies uw gewenste tapijtkwaliteit en kleurnummer ui t onze tapijtcollectie.

Stap 2: Kies een vorm, we bieden de mogelijkheid uit 8 unieke vormen.

Stap 3: Kies uw geweste afmeting.

Stap 4: Kies uw gewenste afwerking, we bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden.

Vormen en afmetingen karpetten

karpet Vierkant - afmetingen: S: 200 x 200 - M: 250 x 250 - L: 300 x 300karpet rechthoekig- afmetingen: S: 160 x 240 - M: 200 x 300 - L: 280 x 380karpet rond - afmetingen: S: Ø 200 - M: Ø 250 - L: Ø 300karpet Pebble - afmetingen: S: 160 x 240 - M: 200 x 300 - L: 280 x 380karpet Oval - afmetingen: S: 160 x 240 - M: 200 x 300 - L: 280 x 380karpet organisch -afmetingen: S: 160 x 240 - M: 200 x 300 - L: 280 x 380karpet ellipse - afmetingen: S: 160 x 240 - M: 200 x 300 - L: 280 x 380karpet edge - afmetingen: S: 160 x 240 - M: 200 x 300 - L: 280 x 380

Naast deze standaard maten, is het ook mogelijk andere afmetingen te hanteren afgestemd op jouw ruimte.

 Randfwerking karpetten

Festonneren - Hoosgte kwaliteit

Festonneren is een veel gebruikte manier van het afwerken van vloerkleden. De randen van het tapijt worden traditioneel afgewerkt met een bijpassende kleur garen. Met Hollands vakmanschap en oog voor detail gaat Carpet Making voor u aan de slag. Daarbij gaan we alleen voor de hoogste kwaliteit. Wij werken alle maatkarpetten af met een 100% polyamidegaren, zodat de festonranden niet gaan pluizen. Wij bieden hiernaast de mogelijkheid om dit type karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Met de extra “body” die hierdoor ontstaat, creëren we een hoogwaardig karpet op maat.

karpet Festonneren - Hoosgte kwaliteit - ART Woninginrichting

Blind banderen - Luxe uitstraling en een duurzaam resultaat

Blind banderen is een stijlvolle afwerking met een luxe uitstraling en een duurzaam resultaat. Het karpet wordt voorzien van een subtiele suèdine band in een bijpassende kleur. Omdat deze band nauwelijks zichtbaar is, spreken we van ‘blind banderen’. Wij bieden hiernaast de mogelijkheid dit type karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Met de extra “body” die hierdoor ontstaat, creëren we een karpet dat in alle opzichten comfort en weelde uitstraalt.

Deze randafwerking is door zijn duurzaamheid niet enkel geschikt voor privégebruik maar leent zich ook uitstekend voor karpetten en vloereilanden in de projectsfeer.karpet Blind banderen - Luxe uitstraling - ART Woninginrichting

Volumekarpet in luxueuze uitvoering

Volumekarpet heeft een rijke, volle uitstraling. Door de randen van het tapijt te vouwen en het tapijt te voeren met een speciaal vilt ondertapijt, ontstaat een heerlijk dik karpet. Met hun uitstraling geven de kleden een gevoel van warmte en rust. Het ondertapijt heeft een antislip-werking, is vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Deze volumekarpetten worden geheel op maat door ons vervaardigd, zodat een prachtig ‘vloereiland’ ontstaat. Exclusief en persoonlijk!

Volumekarpet in luxueuze uitvoering - ART Woninginrichting

Banderen - Luxe karpet met een weelderig gevoel

De kracht van een karpet zit vaak in de details. Ook wanneer wij een karpet banderen, is dat het geval. Een band van chenille kan immers een volledig andere sfeer geven aan uw vloereiland dan bijvoorbeeld een karpet met franjes. Met uiterste precisie werken wij uw karpet daarom af met het materiaal van uw keuze. Zo kunnen wij uw karpet voorzien van een band van chenille, katoen, teakline, leatherlook of een exclusieve lederen band. Zelfs met een door u aangeleverde meubelstof kunnen wij uw karpet omranden. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om uw karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Hierdoor ontstaat een heerlijk luxe karpet met een weelderig gevoel.

Karpet afwerking banderen - ART Woninginrichting

Kom langs of vraag een vrijblijvende offerte aan

Vloerkleed op maat kopen bij ART Woninginrichting