Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Trap bekleden met PVC- Traprenovatie PVC - Bekijk aanbiedingen en prijzen

PVC op uw trap - Trap bekleden met PVC- aanbiedingen en prijzen

Als u gaat verhuizen of wilt u uw interieur veranderen, denkt u waarschijnlijk aan het bekleden van uw trap met pvc stoken. Wilt u uw trap laten bekleden met pvc maar u weet niet wat de kosten en mogelijkheden zijn? Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, wijst ART Woninginrichting u graag de weg in het complete assortiment aan traprenovatie met verschillende kwaliteiten pvc stoken.

ART Woninginrichting is gespecialiseerd in het bekleden van de trappen van de woningen en kantoren met pvc. de trappen worden afgewerkt met een profiel speciaal voor pvc. Onze ervaren trap stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat.

De prijs voor het bekleden van een trap met pvc is afhankelijk van de kwaliteit/merk van de pvc vloeren, soort trap ( dichte trap of open trap ), aantal treden van de trap en afwerkprofielen.

Er wordt tegenwoordig gekozen voor pvc op de trappen. Tapijt maakt de kans op uitglijden kleiner en heeft een geluiddempende werking. PVC op de trap is hygiënisch, comfortabel en makkelijk in onderhoud! Een sterk product waar onbekommerd op kan worden geleefd, vele jaren lang.PVC traprenovatie aanbieding betonlook of houtlook

Voordelig Traprenovatie met pvc vanaf € 124,95 per trede incl. materiaal en montage

Binnen een paar uur ziet uw trap er weer uit als nieuw !

Wilt u uw trap laten bekleden? Het is mogelijk vanaf €124,95 per tree inclusief pvc in diverse kleuren, lijm, profielen en montage. De pvc stroken zijn geschikt voor trappen die in iedere woon- en werkomgeving gebruikt kan worden. U kunt de trapprofielen kiezen uit aluminium, rvs en zwart. De stootborden zijn leverbaar in de kleur van de treden of RAL9010. Kies uit de verschillende mogelijkheden en laat u inspireren! Wilt u weten wat uw dichte trap of open trap kost om compleet met pvc stroken bekleden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

De trap is altijd een belangrijk onderdeel van uw interieur. Toch krijgt de trap vaak niet voldoende aandacht en is versleten of past niet meer bij uw woonstijl. Met traprenovatie set van ART Woninginrichting geeft u uw trap de uitstraling die het verdient, en maakt u van elke traptrede weer een genot om naar te kijken!  Onze vakspecialisten toveren uw trap binnen één dag om tot blikvanger in uw interieur, zonder onnodig hak- en breekwerk. U kunt de trapprofielen kiezen uit aluminium, rvs en zwart. De stootborden zijn leverbaar in de kleur van de treden of RAL9010. Kies uit de verschillende mogelijkheden en laat u inspireren!

traprenovatie pvc set betonlook antraciettraprenovatie pvc set betonlook beigetraprenovatie pvc set betonlook greytraprenovatie pvc set betonlook light greytraprenovatie pvc set houtdecor beigetraprenovatie pvc set houtdecor dark greytraprenovatie pvc set houtdecor light greytraprenovatie pvc set houtdecor natureltraprenovatie pvc set houtdecor smokeytraprenovatie pvc set houtdecor warm brown

 

Inmiddels niet meer weg te denken uit ons assortiment traprenovatie: pvc betonlook. Een unieke aanvulling in vele interieurs en woonstijlen, waaronder een industriële woonstijl of een modern, strak interieur. De diepe betonlook kleur en de witte stootborden creëren een uniek contrast tussen licht en donker. Dit contrast wordt daarnaast prachtig versterkt door de afwerking van de treden met onze aluminium zwarte antislip profielen.

Het mooie is dat het betonlook pvc naadloos aansluit op onze huidige collectie pvc-vloeren. Zo kunt u uw traprenovatie en uw huidige of gewenste vloer prachtig op elkaar afstemmen. Naast diverse betonlook kleuren is onze pvc traprenovatie ook verkrijgbaar in diverse houtdecors. Bekijk hier onze gehele collectie pvc traprenovatie!

Wat kost het om een trap te bekleden met PVC? Bekijk onze aanbiedingen

Wij hebben elke maand diverse scherpe aanbiedingen voor traprenovatie met pvc stroken. Alle genoemde prijzen zijn inclusief materiaal, lijm en arbeid. Hieronder zijn onze aanbiedingen met verschillende kwaliteit en kleuren pvc. Bekijk onze traprenovatie aanbiedingen en laat u verrassen door onze voordelige prijzen!

Wat kost het om een trap te bekleden met tapijt? Bekijk onze aanbiedingen

Wij hebben elke maand diverse scherpe aanbiedingen voor trappen bekleden. Bekijk onze trap bekleden aanbiedingen met tapijt en kom langs voor een vrijblijvende offerte.


Meer weten over de kosten van de traprenovatie? Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor trap bekleden met pvc

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw trap verzoeken wij u om de volgende informaties aan ons door te geven;

- Gewenste kleur van pvc stroken

- Soort trap? (Open of dichte trap)

- Aantal treden van de trap (standaard op 13 treden, nieuwbouw 15 treden of meer)


Een vrijblijvende offerte aanvragen voor trap bekleden met pvc

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor uw trap verzoeken wij u om de volgende informaties aan ons door te geven;

- Kleur en kwaliteit van pvc stroken
- Soort trap? (Open of dichte trap)

- Aantal treden van de trap (standaard op 13 treden, nieuwbouw 15 treden of meer)

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u inspireren.

Voordelen om uw trap door ART Woninginrichting te laten bekleden

► Trap bekleden met hoge kwaliteit PVC stroken en scherpe prijzenTrap bekleden laagste prijs regio Rotterdam - ART Woninginrichting
 Trap bekleden in ons vak met meer dan 12 jaar ervaring
 Open trap bekleden met PVC vloer is onze specialiteit
 Trap bekleden door eigen ervaren stoffeerders
 Deskundig advies over de kleuren en de kwaliteiten van PVC vloeren
Een showroom aanwezig om onze PVC stroken te bekijken
Makkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen

 

Voordelig PVC kopen voor uw trap? Trap renoveren met PVC altijd de scherpste prijzen bij ART Woninginrichting.

Bezoek ook onze Facebook pagina eensTraprenovatie prijzen - ART Woninginrichting de trappen bekleden specialistVolg ons op Instagram