Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Vakkundig vloer leggen

Laminaat vloer leggen:

Laminaat gekocht en het leggen liever uitbesteden? Weinig of geen ervaring met het inmeten of het leggen van uw laminaat? ART Woninginrichting maakt het je graag gemakkelijk. Wij regelen het allemaal voor u! 

De ervaren laminaat leggers van ART Woninginrichting leggen uw laminaat vakkundig en snel voor een scherpe prijs. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle merken laminaatvloeren. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe vloer, zonder extra moeite. << Lees meer over laminaat leggen >>

Wij geven advies of informatie over het laminaat, ondervloer, keuze voor plinten en onderhoud van de vloer.

Bekijk ook laminaat inclusief leggen aanbiedingen

Vakkundig Laminaat vloer laten leggen door ART Woninginrichting


PVC vloer leggen:

Wilt u uw vloer laten egaliseren en/of  PVC vloer door ons laten leggen? Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van alle merken PVC vloeren. Onze all round stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Wij geven advies of informatie over vloer en het onderhouden van de vloer.

Onze prijs voor het egaliseren en het leggen van PVC vloer is afhankelijk van ondergrond ( beton of hout), soort van afwerkvloer en de oppervlakte. Wilt u meer weten over het leggen van pvc vloer en prijzen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt natuurlijk online een vrijblijvende offerte aanvragen. << Lees meer over pvc vloer leggen >>

Bekijk pvc vloer inclusief leggen aanbiedingen

Vakkundig pvc vloer laten leggen door ART Woninginrichting


Houten vloer leggen:

Lamelparket gekocht en het leggen liever uitbesteden? Weinig of geen ervaring met het inmeten of het leggen van uw lamelparket vloer? ART Woninginrichting maakt het je graag gemakkelijk. Wij regelen het allemaal voor u! 

De ervaren vloer leggers van ART Woninginrichting leggen uw vloer vakkundig en snel voor een scherpe prijs. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe vloer, zonder extra moeite. << Lees meer over lamelparket leggen >>

Houten vloer laten leggen door ART Woninginrichting


Linoleum of Marmoleum leggen:

Wilt u uw Marmoleum vloer door ons laten leggen? Onze all round stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Wij geven advies of informatie over vloer en het onderhouden van uw marmoleum vloer.

Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.


Tapijt / vinyl leggen:

Tapijt of vinyl gekocht en het leggen liever uitbesteden? ART Woninginrichting maakt het je graag gemakkelijk. Wij regelen het allemaal voor u! 

De ervaren stoffeerders van ART Woninginrichting leggen uw tapijt of vinyl vakkundig en snel voor een scherpe prijs. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een perfect eindresultaat. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe vloerbedekking in de kamers of op uw trap, zonder extra moeite. << Lees meer over tapijt of vinyl leggen >>

De kosten voor het leggen van vloerbedekking is dus van een aantal factoren afhankelijk o.a. de oppervlakte van de ruimtes, verlijmen of los leggen van het tapijt, het leggen vn ondertapijt en kwaliteit van het tapijt.

Wilt u vloerbedekking laten leggen en wilt u graag weten wat dit kost? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tapijt leggen door ART Woninginrichting