Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Online bestellen

Bestellen:

U kunt via onze webshop veilig en makkelijk uw gewenste producten online bestellen. U dient tijdens de bestelling uw gegevens, leveringsadres, betaalmethode, verzendwijze in te vullen. In het vakje "opmerkingen" kunt u extra informatie toevoegen.

Alle op de website genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Indien er een foutieve prijs op de site staat wordt de klant hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Mocht u uw bestelling willen wijzigen dan kunt u deze per mail of telefonisch aan ons doorgeven.

Bent u op zoek naar een bepaald product welk niet op onze website staat, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om uw gewenste producten voor een scherpe prijs aan te bieden. De bestellingen kunnen 48 uur voor de levering kosteloos worden geannuleerd.

Retourneren:

De producten kunnen binnen 14 dagen na factuurdatum geretourneerd worden, mits in originele verpakking en ongeopend. Voor het retourneren wordt €35,00 retourkosten in rekening gebracht.

ART Woninginrichting haalt nooit goederen op. Ook eventuele kosten met betrekking tot het retourneren van de goederen wordt niet vergoed.

PVC vloeren, marmoleum click, op maat gesneden tapijt, vinyl en inloopmatten worden niet retour genomen.