Uw betrouwbare partner
In vloeren en trap bekleding

TEL: 010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

TEL: 010 420 63 63

Raamdecoratie - gordijnen

ART Woninginrichting het grootste aanbod, in diverse kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten. Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd. Wij hebben een breed scala aan confectie mogelijkheden. De enkele plooi is een mooie strakke basis; met de enkele retourplooi realiseert u een modern strak mooi vallend gordijn. Een dubbele- of dubbele retourplooi geeft een iets royale look. De Tri-plooi voor het betere klassieke werk. Ingeslagen Ring voor een stoer of landelijk uiterlijk. Snel opkomend is de " Wave " confectie; een echte Designlook. Kortom, vakmanschap ook in de verwerking van onze collectie.

Als u gaat verhuizen of wilt u uw interieur veranderen, waarschijnlijk denkt u aan een nieuwe gordijnen. Wij hebben gordijnen in de aanbieding leverbaar in diverse kleuren en kwaliteiten. Kom langs voor vitrage, inbetween en gordijnen.

Gordijn aanbieding

Transparante inbetween aanbieding vanaf € 44,95

Inbetween gordijn aanbieding vanaf € 44,95 ( afmeting 50cm breed en 250cm hoog ). Soepel vallende half transparante inbetween stof met een rustig patroon. De fijne streepjes zijn extra doorschijnend. Deze stof is kamerhoog zodat in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. deze gordijn wordt met een loodband geleverd.

Transparante inbetween aanbieding Linnen antracietTransparante inbetween aanbieding Linnen juteTransparante inbetween aanbieding Linnen legerTransparante inbetween aanbieding Linnen naturelTransparante inbetween aanbieding Linnen witTransparante inbetween aanbieding Linnen wolwitTransparante inbetween aanbieding Linnen zwart


Vintrage aanbieding

Transparante vitrage aanbieding vanaf € 49,95

Vintrage aanbieding vanaf € 49,95 ( afmeting 50cm breed en 250cm hoog ) leverbaar in kleuren naturel en wit.. Basic, soepel hangende transparante vitrage. Deze stof is kamerhoog zodat in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. Aan de onderzijde van de stof is een verzwaringskoord gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

Transparant vitrage aanbieding Lore Naturel - ART WoninginrichtingTransparant vitrage aanbieding Lore wit - ART Woninginrichting


Inbetween aanbieding

Gordijn inbetween aanbiedingen vanaf € 59,95

Inbetween gordijnen vanaf € 59,95 ( afmeting 50cm breed en 250cm hoog ) leverbaar in 4 kleuren. Basic matglanzende vitrage. De stof heeft een fijn lengte en breedte effect door de onregelmatige gekleurde garens. De stof is kamerhoog zodat in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. Aan de onderzijde van de stof is een verzwaringskoord gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

Vitrage aanbieding miora kleur 12 - ART WoninginrichtingVitrage aanbieding miora kleur 14 - ART WoninginrichtingVitrage aanbieding miora kleur 22 - ART WoninginrichtingVitrage aanbieding miora kleur 51 - ART Woninginrichting


Kom langs voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte

Gordijnenwinkel ART Woninginrichting

Algemene informatie en de voordelen van de gordijnen

Gordijnen zorgen voor een juiste akoestiek

Gordijnen zijn sfeermakers, maar ook zeer functioneel binnen het interieur. Gordijnen zijn dan ook niet alleen een verfraaiing van uw interieur, ook de oplossing om een juiste akoestiek te creëren in uw interieur. Wilt u graag nieuwe gordijnen voor in uw interieur? Welke gordijnstof is de beste keuze? Transparante-, semitransparante-(lichtdoorlatende stoffen), dimout-, maar ook verduisterende stoffen. In 80% van de kamers treffen we harde vloeren, muren en plafonds aan. Fraai, maar het maakt een ruimte vaak tot een klankkast. Uw raamdecoratie kan een grote bijdrage leveren voor de juiste akoestiek bij u thuis.

Gordijnen koop je voordelig bij ART Woninginrichting

Inbetween gordijnen, combineren privacy en optimaal lichtinval

Inbetween gordijnen zijn geschikt indien u graag natuurlijk lichtinval wil creëren in uw woning, maar toch ook uw privacy wilt behouden. In principe zou u de gehele dag de gordijnen dicht kunnen laten en toch een mooi diffuus lichtinval laten doorschijnen in uw woning. Een in-between, vitrage, halftransparant, hoe je ze ook wenst te noemen : Door het mooie diffuus licht creëert u direct sfeervolle ruimtes in uw woning.

Inbetween gordijnen - ART Woninginrichting

Verduisterende raamdecoratie - gordijnen

In de slaapkamer wenst u van een welverdiende nachtrust te genieten en lekker te kunnen uitslapen wanneer u dat wenst. Uw raamdecoratie dient dan het daglicht goed te dimmen ( dimout ) of zelfs geheel ( blackout ) buiten te sluiten. Duette, Plissé, Rolgordijn, Paneelgordijn, Duo-Rolgordijn, Gordijn en Vouwdijn zijn leverbaar in zowel dimout en blackout uitvoeringen

Gordijnen en vitrage koop je voordelig bij ART Woninginrichting

Gordijnen op maat bestellen

Alle gordijnen worden op maat voor u gemaakt. Dit betekent dat u uw gordijn geheel naar wens kunt samenstellen. U bepaalt onder andere de kleur van de stof, de voering, de afwerking en in hoeveel delen het gordijn geleverd wordt. Naast de gordijnen kunt u bij ons diverse gordijntoebehoren bestellen. Speciaal voor het ophangen van uw gordijn verkopen wij gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede is een stang waar het gordijn overheen loopt en deze hangt ook in het zicht als de gordijnen open zijn.

Gordijnen en vitrage - ruime assortiment - ART Woninginrichting

Tips voor uw raambekleding

Gebruik een enkele of dubbele plooi voor zwaardere stoffen. Kleur en dessin van gordijnen komen het beste tot hun recht bij een mooie plooi: de meest gebruikte plooi is dan ook de dubbele plooi. Het mooist hangen gordijnen van plafond tot vloer.

Vooral bij woningen met enkel glas gaat veel warmte (dus energie) verloren via de ramen. Door 's avonds de gordijnen te sluiten, houd je veel warmte binnen. Kies voor gordijnen van een zware stof, zoals velours. Dikkere stoffen isoleren beter dan dunne stoffen.

Meetinstructies voor vitrages, in-betweens en overgordijnen

Met de aankoop van raamdecoratie die op maat wordt gemaakt, is vaak een hoog bedrag gemoeid. Daarom is het belangrijk om goed te kunnen meten en zo de benodigde stof te berekenen. Lees meer over meetinstructies.

Gordijnen op maat bestellenGordijnen winkel - ART WoninginrichtingGordijnen Rotterdam - ART WoninginrichtingGordijnen bestellen - ART Woninginrichting
Wij leveren inbetween, vintrage en overgordijnen door heel Nederland:

Woont in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Breda, of elders? Wij leveren gordijn en vitrage door heel Nederland.

Gordijnen aanbieding Alblasserdam, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Barendrecht, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Breda, Capelle aan den Ijssel, Delft, Delfgauw, Den Haag, Den Hoorn, Dordrecht, Gouda, Hoogvliet, Houten, Hellevoetsluis, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Katwijk, Krimpen aan den Ijssel, Krimpen aan de Lek, Leiden, Leidschendam, Maassluis, Maasdam, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nootdorp, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nieuwegein, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk aan den Ijssel, Papendrecht, Pernis, Poortugaal, Puttershoek, Rijswijk, Ridderkerk, Rhoon, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Scheveningen, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Ter Aar, Utrecht, Vlaardingen, Voorburg, Pijnacker, Zoetermeer, Zwijndrecht, Zevenhuizen, Vleuten, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Wateringen, Waddinxveen, Woerden en ..........

Inbetween en vitrage - ruime assortiment - ART Woninginrichting

Kom langs voor een deskundig advies en een vrijblijvende offerte