Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Klant review

Bekijk de reviews van onze klanten op Google

Bekijk de reviews van onze klanten op Facebook

Beoordelingen van onze tevreden klanten:

 

dhr. Peter

10-04-2023 - Goed geholpen in de winkel. Nemen de tijd voor je. Trapbekleding keurig gelegd. Een aanrader!


Dhr. H. de Caluwe

07-09-2022 - Vorige maand pvc vloer laten leggen kan niet anders zeggen dan TOP keurig gelegd mooi afgewerkt met plinten afspraken keurig nagekomen. DeeEigenaar en zijn vrouw zijn bijzonder vriendelijk en klantgerichte ondernemers kortom een aanrader.


Mevrouw Vuyk 

10-02-2021 - In Januari 2021 door dit bedrijf laminaat laten leggen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ze komen netjes hun afspraken na, werken snel en versnijden zo weinig mogelijk van het laminaat. Na afloop hebben ze ook netjes alles opgeruimd, zelfs aangeveegd. Ik kreeg ook goed advies over het onderhouden van het laminaat.

Het zijn absoluut vakmensen met liefde voor hun werk.


Dhr. Graumans uit Pijnacker

19-06-2019 - Deze week de trap laten bekleden.Prima en vriendelijke snelle vakman, en een perfect  resultaat.

Zeker aan te raden ook qua prijs.


Mevr. Sandra uit Spijkenisse

10-10-2019 -  Een keurige zaak. Netjes aan alle afspraken gehouden en bovenal is het laminaat keurig gelegd en afgewerkt. Een aanrader.


Fam. Westdijk uit Schiedam

08-09-2018 - Afgelopen week is er bij ons thuis laminaat gelegd en een trap bekleed. Dit is erg netjes gedaan.  Alles  is geheel volgens afspraken gegaan. Keurig gewerkt en keurig opgeleverd.  Wat een vakmensen en wat een aardige vriendelijke mensen.

Wij zijn vast van plan in het voorjaar de zolderverdieping van laminaat te gaan voorzien en zullen dan zeker dit bedrijf weer de inschakelen. 

Een aanrader betrouwbaar en een mooi werk. Onze woning is weer een stuk mooier geworden.


Fam. van Asten uit Delft

Leveren en leggen laminaatvloer

Zeer goede service, alles volgens afspraak, laminaat netjes en vakkundig gelegd


Fam. Harfterkamp uit Den Haag

Leveren en leggen laminaatvloer

Zeer vakkundig en aardig personeel en vakbekwame afhandeling van het laminaat er waren per ongeluk van de fabriek uit 3 verkeerde plinten geleverd en de service was meer dan goed. De baas heeft persoonlijk nieuwe plinten gebracht.

Dus van mij een 10 voor deze zaak.


Fam. de Ruijter uit Den Haag

Wij hebben een laminaatvloer uitgezocht in Bergschenhoek inclusief plaatsen. Om de juiste kleur te bepalen kregen we plank mee naar huis ! prima service !

Vervolgens het leggen en afwerken zeer netjes en correct uitgevoerd .

Wij bevelen ART Woninginrichting zeker aan.


Anoniem

Leveren en leggen mflor PVC vloer, trap stofferen en vinyl leggen in Gouda

We zijn zeer tevreden over Art Woninginrichting. We hebben het hele huis laten doen:

Een PVC vloer, tapijt, vinyl leggen en een trap bekleden. We hebben goede adviezen gekregen en hebben goede afspraken kunnen maken. Het werk is keurig uitgevoerd.

We kunnen dit bedrijf van harte aanraden.


Mevr. Yvonne uit Pijnacker

Leveren en leggen laminaat Quick Step

Vriendelijke en goede hulp bij het uitkiezen van de vloer. Aantal stalen meegekregen naar huis om daar ook te kunnen kijken.

Leggen van de vloer is echt vakkundig gedaan!

Top!!! Ben erg blij met de vloer en de afwerking. Een volgende laminaatvloer komt zeker weer bij ART Woninginrichting vandaan!


Dhr. Jaap uit Berkel en Rodenrijs

Leveren en leggen laminaat Meister Melango LD300

Wij zijn zeer tevreden over de service, snelle afhandeling en gunstige prijs van de geleverde diensten.Toppie voor dit bedrijf!


Dhr. Paul uit Bleiswijk

Leveren en leggen Vinyl, dichte trap en open trap stofferen incl. Interfloor tapijt

Goede service. Zeer keurig en vakkundig gelegd. Vriendelijke legger.


Dhr. Nick uit Rotterdam

Leveren en leggen laminaat Saffier

De stofferder van ART Woninginrichting heeft bijzonder goed werk geleverd, Doordat de oplevering telkens verschoven werd, heeft het bedrijf altijd flexibel opgesteld. Daarnaast is het laminaat keurig afgewerkt, in mijn huis bevindt zich een kookeiland waaronder het laminaat is doorgelegd wat een bijzonder mooi effect geeft.


Fam. Hidskes uit Zeeland

Leveren en leggen laminaat Saffier

ART Woninginrichting lichtte ons goed voor, maakte een aantrekkelijke offerte en kwam afspraken goed na. Wij zijn tevreden met het resultaat. Een mooie laminaatvloer.


Dhr. Dick uit Oud-Beijerland

Leveren en leggen laminaat Megaliving

Fijn bedrijf heeft laminaat in onze kamer gelegd.

Gewoon goed uitgevoerd.


Dhr. Peter uit Bergschenhoek

Leveren en leggen laminaat Quick Step

Het verwijderen van de oude vloer en het leggen van de nieuwe is perfect gelopen. Goede service, nette prijzen. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Keurig! Ik kan iedereen Art Woninginrichting aanraden.


Dhr. Kasper uit Rotterdam

Laminaat leveren en leggen

+/- 50m2 laminaat laten leggen, goede service, duidelijke afspraken en zeer flexibel.

Vloer ziet er goed uit ben er erg blij mee, zeker een aanrader!


Laminaat leggen Dordrecht

Laminaat laten leggen in het hele huis (ongeveer 75m2). Medewerker was zeer ge- en bedreven en heeft het erg netjes achtergelaten. Verder goede service van ART Woninginrichting, vragen werden snel, kordaat en vriendelijk afgehandeld.

En dat voor een scherpe prijs!

Hoop nog lang te genieten van mijn mooie vloeren!


Fam. Buist uit Rotterdam

Trap Stofferen Rotterdam incl. tapijt

Net bedrijf. Komt aan huis met diverse stalen van de producten. Goede adviezen. Duidelijke prijsopgave. Nette vriendelijke man die de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Vakman, tapijt netjes op de 2 trappeen (open en dichte trap) gelegd. Keurig afgewerkt. Correcte afhandeling van betaling e.d.  Aanrader.


Fam. Zwart uit Zoetermeer

Trap stofferen Zoetermeer incl. tapijt

FANTASTISCH, zeer zeer tevreden over jullie wijze van werken !!

Prijsstelling: scherp !

Service: voortreffelijk !!

Afspraken: feilloos en op de afgesproken tijd nagekomen !

Geleverd werk: perfect !!

Uw veriendelijke houding naar ons ( in de showroom, tijdens de voorbreiding en tijdens de werkzaamheden) heeft ons heel goed gedaan.

DANK, DANK, DANK !!

Ieder die dit leest en een woninginrichter zoekt: GA NAAR ART woninginrichting, daar krijgt u perfect werk afgeleverd !!


Fam. van der Ven uit Gouda

 

Trap stofferen Gouda

 

De keuze van ons, om uw bedrijf Art woninginrichting te vragen om onze trappen met vloerbedekking te bekleden, blijkt een gelukkige keuze te zijn. Het is weer eens fijn om mee te maken, dat de werkzaamheden op tijd begonnen, uiterst profesioneel  werden uitgevoerd en aan het eind van de dag klaar waren. Met als resultaat twee mooi trappen, tegen een zeer billijke prijs. Bedankt.


Mevr. Wauben uit Delft

Laminaat Leggen Delft

"Wij raden Art Woninginrichting aan bij iedereen: goede informatieve website; goede en snelle communicatie; vakkundig, snel en netjes gelegd zonder muren te beschadigen; mooi gelegde plinten (zelfs in de raarste hoeken); scherpe prijzen; aardige mensen. Ivm een kras moesten een aantal planken vervangen worden; dit gebeurde ook snel en wederom netjes incl nieuwe plinten. Als we ooit een nieuwe vloer nodig hebben, zal ik ze zeker weer inhuren!"


Fam. Janssens uit Puttershoek

Laminaat leggen Puttershoek

Voor ons de tweede keer dat ART bijons de vloeren hebben gelegd. Wederom een schitterende vloer die vakkundig is gelegd. Complimenten en tot de volgende keer !


Fam. Seeges uit Vleuten

Laminaat leggen Vleuten

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat ART Woninginrichting heeft geleverd. De Grote (62x62 cm) tegels van Quick Step ARTE waren geen enkel probleem. Mooi strak gelegd. Toen vrijdagmiddag bleek dat mijn woning lieft 15 vierkante meter grote was dat de tekeingaangat, is er direct iemand naar groothandel gereden. Zo kon de klus nog hetzelfde weekend geklaard worden. Ook voor het eerst  gezien hoe mooi je plinten om een hoekje kan leggen. Complimenten 


Mevr. Maurice uit Zaandam

Laminaat leggen Zaandam

Mijn ervaring met Art Woninginrichting is positief geweest van begin tot het einde. Op elke mail antwoord, eerlijke en snelle scherpe offertes en exact nakomen wat ze beloven. Bijzonder correcte en nette laminaatleggers, zeer correct contact en prachtig gelegde vloer. Kortom super!! Ik zou Art zeker aanraden aan een ieder die nog zoekende is en of twijfelt. Art staat voor kwaliteit van A tot Z! Van het eerste tot het laatste contact. Bedankt.


Fam. de Gouw uit Nieuwekerk a/d IJssel

Precies conform de afspraken is onze laminaatvloer gelegd. Zelfs een moeilijke hobbel bij de schuifpui werd zonder moeite genomen. Het werk werd keurig opgeleverd. Een aanrader!


Fam. de Jong uit Leersum

Ik kan zeggen dat u snel en efficient leverde. Afspraak prima nagekomen en keurig afgehandeld.


Fam. van Belt uit Den Haag

Laminaat leggen Denhaag

Wij zijn erg tevreden over de service en afhandeling van een klacht door ART Woninginrichting. Bij de door ART Woninginrichting gekochte Quick Step laminaatvloer waren een probleem ontstaan. Mede door de goede service van ART Woninginrichting is er een nieuwe vloer gelegd. Nogmaals dank voor de uitstekende service.


Fam. Martens uit Maastricht

De vloer die ik heb uitgekiest is zeer mooi. en een goede en vlugge levering, ben zeer tevreden

kan iedereen aanraden voor bestellingen bij ART woninginrichting.

door: van Wijnen uit Rotterdam

Heb na een weloverwogen proces de vloer gekozen niet alleen op basis van prijs, maar ook op het nakomen van afspraken ten tijde van het offerte traject. Mijn verbazing was nog groter toen  ik hoorde dat het leggen in het weekend mogelijk was. Een foutje bij levering werd professioneel en op tijd hersteld. Over het leggen en het monteren van plintjes kan ik kort en bondig zijn: kundig gedaan in de gestelde tijd. Een aanrader. Ook na oplevering is Art Woninginrichting nog steeds te bereiken met aftercare. ( Laminaat Meister Melango )


Marieke uit Diemen

Art woninginrichting heeft het fantastisch gedaan, onze vloer ziet er prachtig uit! precies uitgelegd hoe er te werk wordt gegaan en dit ook uitgebreid in detail beschreven in de offerte. Geen verrassingen en je weet precies waar je aan toe bent, heel prettig en georganiseerd. De vaklui hebben uitstekend werk geleverd. Bij de hoeken zie je goed hoe mooi de plinten met alle hoekjes mee zijn gelegd. De planken lopen van de ene naar de andere ruimte ook mooi door, ze letten op de details. Ons huis is oud en scheef, dus geen gemakkelijke klus. Bovendien waren het allemaal kleine, volle ruimten en toch wisten ze de klus in een dag te klaren. We zien nu ook dat een trap goed bekleden precisiewerk is, een kunst die onderschat wordt. Het ziet er prachtig uit nu. Heren, goed werk, bedankt!


Rita uit Maassluis

Ik beveel iedereen Art Woninginrichting aan. Ik moest in mijn nieuwe woning in de woonkamer vierkante tegels laminaat laten leggen. Dit bedrijf heeft dat gedaan. Het is een nieuwbouw woning in Maasluis en alle vloeren in het hele huis lopen scheef, omdat heel het complex rond is gebouwd. Achteraf een vreselijke klus om de vloeren te bekleden. Dit bedrijf heeft het laminaat keurig gelegd. Het zijn mensen die doorwerken geen pauze nemen. En 100% vaklui. Mijn complimenten.


Anne uit Rotterdam

korte lijnen, goede service en snelle levertijd.