Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Visgraat - Vinyl

Aanbieding

Visgraat vloer Laminaat of PVC vloer is de trend! Bekijk onze visgraat vloer aanbiedingen en bestel nu online voor de laagste prijs. Wij bezorgen laminaat of PVC vloeren door heel Nederland.

PVC vloer visgraat motief is een tijdloze en een van de meeste populaire vloer designs op het moment. Deze vloer is modern maar toch klassiek. Dankzij de visgraat motief heeft iedere kamer een unieke sfeer. Een vloer die in een visgraat motief wordt gelegd, zorgt nog steeds dat de ruimte chique uitstraling heeft.

Creëer een klassiek interieur met deze mooie visgraat laminaat vloeren. Met visgraat laminaat geeft u iedere ruimte een tijdloze en exclusieve uitstraling. Een visgraat vloer wordt gezien als een luxe en het oogt sfeervol.

Visgraat laminaat past bij elk interieur. De klassiek ogende vloer doet het prima in chique panden, maar ook in moderne kantoor- of woonruimtes. De van oorsprong exclusieve en kostbare visgraat vloer is tegenwoordig voor iedereen goed betaalbaar. Met de huidige technieken zie je nagenoeg geen verschil tussen een massief houten visgraatvloer en een visgraat laminaatvloer. Sterker nog, visgraat laminaat heeft een groot voordeel t.o.v. hout: VIsgraat laminaat is makkelijk te onderhouden

Profiteer nu van PVC of laminaat visgraat aanbieding.  ART Woninginrichting heeft een ruim assortiment. In onze showroom is volop de mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken en kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Ook wanneer u visgraat laminaat zoekt kunnen wij u van dienst zijn. 

Visgraat laminaat en pvc vloer aanbiedingOndervloeren voor visgraat click:

Bij visgraat laminaat of PVC visgraat click ontstaan veel verbindingen waardoor een stabiele ondergrond extra belangrijk is! Zorg daarom voor een vlakke ondergrond (max 2 mm oneffenheden) en een druksterke ondervloer (min. 200 KPA).

Welke visgraat vloer op vloerverwarming:

Het is heel goed mogelijk om uw visgraat laminaatvloer of PVC op vloerverwarming te leggen. Alleen is het belangrijk dat u de juiste ondervloer gebruikt. De ondervloer moet de warmte van de vloerverwarming doorlaten in plaats van dat de ondervloer een isolerende werking heeft.

Het leggen van een visgraat vloer:

Bij visgraat vloer zijn er vaak linker en rechter delen. Op de verpakking van het laminaatb of PVC staat wel vermeld welke planken links zijn en welke planken rechts zijn. Maar hoe legt u een visgraat vloer? Wanneer u begint met het leggen van de visgraat vloer zal het aan de randen een kwestie zijn van goed afmeten en dan vervolgens in verstek zagen.

Ondanks de gebruiksvriendelijke kliksystemen, kan visgraat laminaat leggen nog een lastige klus zijn die veel tijd in beslag neemt. Maak het uzelf makkelijk en laat uw visgraat laminaat leggen door onze vakkundige leggers!

Laminaat en PVC kleuren:

Bij ART Woninginrichting hebben wij verschillende kleuren visgraat laminaat en PVC vloeren. Het leggen van een visgraat vloer vergt specialisatie! Bij ART Woninginrichting hebben wij vloder leggers die precies weten hoe een visgraat vloer gelegd moet worden.

Laminaat vloer visgraat aanbieding ART Woninginrichting