Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Hebeta

De Hebeta collectie die opgebouwd is met kwaliteiten met een zeer scherpe prijs-/kwaliteitverhouding. De Hebeta laminaat collectie geeft uw leefomgeving een geweldige sfeer met een natuurlijke uitstraling. De hoge kwaliteit van het laminaat zorgt ervoor dat uw vloer perfect gelegd en afgewerkt kan worden.

Hebeta biedt diverse kwaliteiten en dessins PVC vloeren, allen met een zeer hoogwaardige natuurlijke uitstraling en een echte nerfstructuur. Uw Hebeta PVC vloer is daardoor nagenoeg niet van echt hout of parket te onderscheiden.

Hebeta tapijt bestaat uit verschillende unieke collecties van kamerbreed tapijt, elk met hun eigen kleurenpallet. De warme kleuren en zachte materialen geven uw huis een luxe en warme uitstraling. Wist u dat Montinique tapijt ook geschikt is voor mensen met een allergie? De speciale tapijtvezel van de Biarritz en de Grandeur heeft een groot aantal unieke eigenschappen, deze vezels zijn namelijk licht en kleurecht. Heeft u een ruimte waar veel zonlicht binnenkomt dan zijn deze kwaliteiten de perfecte keuze. Verkleuring door zonlicht is dan ook simpelweg onmogelijk.

U kunt in onze winkel de producten van Hebeta bekijken.