Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Laminaat Quick Step

Laminaat Quick Step

Alles over Quick Step vloeren

Kwaliteit van Quick Step laminaat - Quick Step Garantie - Quick Step Ondervloer - Quick Step Plinten en onderhoudsadvies

QUICK STEP aanbieding

Koop uw Quick Step laminaat met extra korting 

Quick-Step heeft de juiste vloer voor elk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is een Quick-Step vloer voor elke kamer - zelfs voor je badkamer.

Een Quick-Step vloer plaatsen is kinderspel dankzij het wereldberoemde, gepatenteerde Uniclic kliksysteem. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, werkt veel sneller en is veel steviger dan andere systemen. Plaatsing is kinderspel, zelfs in de kleinste hoekjes van de kamer.

Met Quick-Step is je vloer echt gemakkelijk schoon te houden. Vuil kan zich niet vastzetten, want ons laminaat heeft een verzegeld oppervlak. Quick-Step laminaatvloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming en -koeling. Met de juiste ondervloer en een zwevende plaatsing laten Quick-Step vloeren zich probleemloos met vloerverwarming combineren. 

De toplaag van Quick-Step laminaatvloeren heeft een ultrabeschermende Scratch Guard-laag, zodat je nog langer van je mooie vloer met zijn natuurlijke uitstraling kunt genieten. Dankzij deze ultrasterke, gepatenteerde toplaag zijn Quick-Step laminaatvloeren tot 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan vloeren zonder Scratch Guard.

Quick-Step produceert zelf de kernplaten van HDF (High Density Fibre). In combinatie met de Scratch Guard toplaag is je vloer optimaal beschermd tegen vallende voorwerpen, hoge hakken enz.

De watervast verlijmde basisplaat en de treksterkte (voorspanning) van onze kliksystemen bieden uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht, zoals gemorste drankjes. De harde kernplaten van onze vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en geven in combinatie met een Quick-Step ondervloer een degelijk, aangenaam geluid.

Quick-Step laminaatvloeren verbleken niet bij een normale blootstelling aan (zon)licht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: je kunt je meubels altijd verplaatsen zonder bang te zijn voor kleurverschillen op je vloer.

Elke Quick-Step vloer is behandeld met een gepatenteerd blijvend antistatisch oppervlak dat vervelende elektrostatische ontladingen voorkomt en beduidend minder stof aantrekt dan andere vloeren. Quick-Step steekt zoveel energie, knowhow en inzet in zijn vloeren, dat jij er zo lang als je wilt zonder zorgen van kunt genieten. Als bewijs van dit commitment geven we standaard 25 jaar garantie op onze laminaatvloeren.

Quick Step voor scherpe prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Kom langs naar onze winkel voor het bestellen van Quick Step laminaat

Quick step laminaat vloerenQuick Step ondervloerenQuick Step plinten

Quick Step aanbieding

Bij ART Woninginrichting betaal je voor Quick Step laminaat altijd de laagste prijs. Lees meer over Quick Step aanbiedingen

Interieurtips voor Quick Step vloeren

De kleur en de stijl van je vloer hebben grote invloed op hoe je interieur er uitziet. Daarom heeft Quick-Step vloeren in een vrijwel eindeloos aantal kleuren, stijlen en afwerkingen De kleuren van je vloer, plafond en wanden hebben een grote impact op hoe je de kamer ervaart. Afhankelijk van de keuze en de combinaties die je maakt, kun je de specifieke stijl en sfeer van de kamer wijzigen. Vloeren in lichte kleuren maken een kamer luchtiger en optisch ruimer. Lichte tinten geven een kamer bovendien een zuivere, rustieke en tijdloze uitstraling. Lichte houten vloeren passen heel mooi bij donkere meubels en vormen er een verrassende combinatie mee. Om contrasten te creëren, zijn donkere vloeren ideaal. Ze laten zich mooi combineren met lichte wanden of met andere donkere kleuren die je als accent of accessoire gebruikt. Te veel donkere kleuren zullen een somber effect geven dat de sfeer niet ten goede komt. Voeg dus enkele opvallende accessoires aan je interieur toe. Sommige Quick-Step laminaatvloeren zijn verkrijgbaar met en zonder groeven. De aanwezigheid of afwezigheid van groeven heeft invloed hebben op hoe de ruimte er uitziet.

Quick Step laminaat collectie

Laminaat Quick Step Creo:
Naast de eenplankdessins wordt ook de vraag naar vloeren met meerdere samengevoegde strips steeds groter. Met gamma Creo is Quick-Step er perfect in geslaagd de breedte van de strips af te stemmen op het unieke karakter en de unieke stijl van elke houtsoort.

Laminaat Quick Step 800 Classic:
Quick-Step Classic is meer dan een laminaatvloer. In dit assortiment vind je evenwichtige combinaties van kleuren en stijlen met een natuurlijke uitstraling.

Laminaat Quick Step Eligna en Eligna Wide:
De Quick-Step Eligna vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. De solide, uitgestrekte plankenvloeren zonder groef scheppen een zacht, smaakvol effect.

Laminaat Quick Step Impressive: Deze vloer is een extra sterke vloer met voelbare structuur. Lees meer

Laminaat Quick Step Impressive Ultra:
Quick-Step Impressive Ultra is een collectie extra dikke, slijtvaste laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden bijvoorbeeld perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer. En dat is niet alles: dankzij een unieke waterafstotende 'HydroSeal' coating ogen de Impressive Ultra laminaatvloeren niet alleen prachtig, maar zijn ze ook het best tegen water bestand van alle laminaatvloeren die ooit zijn gemaakt.

Laminaat Quick Step Exquisa:
Quick-Step Exquisa is een innovatieve plankenvloer met een tactiele oppervlaktestructuur en grote planken, verkrijgbaar in vier verschillende looks. Je ontdekt een, twee of drie afzonderlijke tegels per plank, dankzij de subtiele dwarsnaden. De versie met meerdere patronen gaat nog verder, met extra diepe naden die een aantrekkelijk lijnenspel scheppen en je vloer helemaal tot zijn recht doen komen.

Laminaat Quick Step Largo:
De Quick-Step Largo planken zijn bijzonder - het zijn de langste en breedste planken van ons gamma - en zullen jouw kamer ook bijzonder maken. Met hun lengte van meer dan twee meter stralen ze klasse en kwaliteit uit.

urvariaties en laat de rustieke patronen van de vloeren mooi tot hun recht komen. De kenmerkende groeven scheppen bovendien een typisch plankeffect.

Laminaat Quick Step Elite:
Quick-Step Elite vloeren met subtiele randafwerking zijn elegant en stijlvol. Doordat de planken naadloos op elkaar aansluiten - zoals bij alle Quick-Step vloeren - komt er nooit stof of vuil tussen de voegen.

Laminaat Quick Step Arte:
Quick-Step Arte is een gamma prachtige grote vloertegels met subtiele V-groeven en een heel typische look. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele vloer met de praktische voordelen van laminaat.

 

Belangrijke informatie over Quick Step vloeren

Quick Step en vloerverwarming:

Alle Quick-Step laminaatvloeren zijn geschikt voor plaatsing op traditionele vloerverwarming. Als je de plaatsingsinstructies volgt, kan je probleemloos genieten, zowel van de schoonheid van je Quick-Step vloer als van het comfort van vloerverwarming.

Quickstep laminaat in combinatie met vloerverwarming

Quick Step legmethode:

Een Quick-Step vloer plaatsen is makkelijk dankzij de veelgeprezen gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit kliksystemen.

Onderhoud van Quick Step vloeren

Quick-Step vloeren zijn gemaakt om niet alleen mooi, maar ook onderhoudsvriendelijk te zijn. Je kunt je vloer droog reinigen met de speciale Quick-Step microvezeldoek. Voor een grondigere reiniging kun je de doek een beetje vochtig maken. De Quick-Step Onderhoudskit is praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Hij omvat een mophouder met verstelbare steel, een wasbare microvezeldoek en een fles Quick-Step schoonmaakproduct. Je kunt de doek droog of lichtjes vochtig gebruiken.

Quick Step laminaat op de trap

Met behulp van het Quick-Step Incizo profiel kun je je trap gemakkelijk met Quick-Step laminaat bekleden. De enige voorwaarde is dat de treden van je trap recht moeten zijn, niet afgerond.

Quick Step ondervloeren

Een ondervloer is absoluut noodzakelijk bij het plaatsen van een laminaatvloer. De juiste ondervloer heeft een grote invloed op de uiteindelijke aanblik, de kwaliteit en het comfort van je vloer. Quick-Step ondervloer heeft een zelfklevende strook en een geïntegreerd vochtbestendig membraan. Hij is gemakkelijk gelijkmatig uit te rollen op de vloer en dus heel eenvoudig te plaatsen. Quick-Step ondervloeren behouden hun oorspronkelijke dikte jarenlang. Je mag erop rekenen dat ze geluiden in de kamer waar je ze hebt geplaatst en in de kamer eronder blijven dempen. Alle Quick-Step ondervloeren vormen een stabiele basis die het Uniclic-systeem beschermt tegen zware meubelen en zware kortstondige belasting zoals hoge hakken. Dankzij de Quick-Step ondervloeren van topkwaliteit kun je je laminaatvloer probleemloos met vloerverwarming of -koeling combineren.

Quick Step plinten

Je Quick-Step vloer verdient een perfecte afwerking. Daarom kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod plinten van topkwaliteit die bij elke vloer en stijl passen. Elke plint heeft kwaliteitstests ondergaan, net als onze vloeren. Dat betekent dat je de volledige Quick-Step garantie krijgt, voor vele jaren zonder zorgen.

Quick‑Step is uniek op de markt en biedt plinten in kleuren die perfect passen bij elke vloer. 
Er zijn plinten met diverse hoogten, breedten en profielen. Je kiest gewoon de plint die jij het mooist vindt.
De meeste plinten op de markt zijn afgewerkt met papier of folie, maar Quick‑Step gebruikt alleen echt laminaat.
Dat maakt de plinten veel krasbestendiger en beter beschermd tegen slijtage door dagelijks gebruik. Voor Quick‑Step plinten geldt dezelfde solide garantie als voor de Quick‑Step vloeren. Dat betekent jarenlang plezier zonder zorgen!

Quick Step Afwerkprofielen

Je kunt je trap of treden bekleden met Quick-Step planken en afwerken in de stijl van je keuze met het Incizo profiel als trapneus.Gebruik het Incizo-profiel, dat je als een uitzettingsprofiel snijdt. Gebruik het Incizo-profiel, dat je als een aanpassingsprofiel snijdt.Gebruik het Incizo-profiel, dat je als een eindprofiel snijdt. 

Quick Step Reparatiekit

Kleine beschadigingen kun je met de Quick-Step Reparatiekit gemakkelijk in de oorspronkelijke kleur repareren. Werk de kleur van je beschadigde planken gewoon bij met een van de zeven stukken was die speciaal geselecteerd zijn om alle Quick-Step kleuren te dekken. De reparatiekit bevat een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was om alle vloerkleuren te dekken.

Meer weten over Quick Step producten:

Bezoek de officiële website Quick Step voor meer informatie over de producten.

Bezoek de officiële website Quick Step voor meer informatie over Quick Step laminaat

Algemene informatie onderhoud quick step vloeren