Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Laminaat - Quick Step - Capture

Quick Step Capture is zoveel meer dan alleen vloeren. Bij elke vloer die we aanbieden, hoort een volledige collectie accessoires, inclusief ondervloeren, afwerkingsprofielen en plinten die perfect bij de kleur van je vloer passen.

Quick Step Capture laminaatvloeren zien er niet alleen uitzonderlijk stijlvol en natuurlijk uit, ze zijn ook nog eens 100% vochtbestendig, waardoor schoonmaken gemakkelijker dan ooit verloopt!

De Quick Step Capture collectie, bestaande uit prachtige dessins, zijn met de authentieke structeren en subtiele afwerkingen niet van echt hout te onderscheiden. De vloer lijkt niet alleen echt hout, de realistische oppervlaktestructuren geven ook het gevoel van echt hout. De vloeren zijn krasbestendig en hebben het Uniclic legsysteem. Dit maakt dat de vloer eenvoudig te leggen en onderhouden is.

Wilt u laminaat Quick Step Capture kopen voor allerlaagste prijs? Kom langs naar onze showroom voor een extra korting ! U kunt in onze winkel alle kleuren van Quick Step vloeren bekijken en vergelijken.

► Voordelen om Quick Step Signature kopen bij ART Woninginrichting:
► Laminaat Quick Step Capture collectie voor scherpe prijzen
► Vakkundig laminaat leggen door eigen ervaren stoffeerders met meer dan 15 jaar ervaring
► Deskundig advies over de kleuren, kwaliteiten en onderhoud van Quick Step vloeren
► Een showroom aanwezig om laminaat Quick Step Signature collecties te bekijken
► Eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aanvragen
► Kom langs voor Quick Step Signature aanbiedingen


Waarom Quick Step Capture laminaat?

De nieuwe collectie Capture brengt je laminaatvloeren zoals je ze nog nooit eerder zag, met de meest elegante dessins, subtiele afwerkingen en nauwkeurige details. Bovendien kun je kiezen tussen 18 unieke dessins, dus vind je ongetwijfeld iets wat perfect bij je past.

Om echt natuurlijk te zijn moet een vloer er niet alleen fantastisch uitzien, hij moet ook als echt hout aanvoelen. En de nieuwe collectie Capture maakt dit meer dan waar: zo'n diepe en realistische oppervlaktestructuren en scherpe en natuurlijke voegen zag je nog nooit. Het resultaat? Een unieke laminaatcollectie die nauwelijks nog van echt hout te onderscheiden is.

Met de vernieuwende 'HydroSeal'-coating maken bacteriën, vuil en zelfs vloeistoffen geen schijn van kans. Je kunt ze gewoon opvegen met een vochtig doekje, met een schoon, hygiënisch oppervlak als resultaat. Dit betekent dat Signature-laminaat ook uitstekend geschikt is voor in je keuken, badkamer en inkomhal.

Quick Step Capture is ondehoudsvriendelijk.  Je hoeft alleen maar je vloer af en toe met een vochtige doek of dweil schoon te maken om er jarenlang van te kunnen genieten.