Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Solcora

Solcora vloer is PVC vloer met een ijzersterke klikverbinding en geïntegreerde ondervloer voor optimaal comfort en een snelle en eenvoudige installatie.  Solcora PVC vloer rigid klik staat voor bewuste, duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. Wij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kun je genieten van een sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt hout of steen te onderscheiden is.

Zo combineert Solcora de comfortabele voordelen van PVC vloeren (zoals mFLOR) met een snelle en eenvoudige installatie. De ideale vloer voor iedere werk- of leefomgeving, klik & klaar!

Solcora PVC vloerSolcora PVC klikvloeren zijn een volledig nieuw type vloeren, zogenoemde rigid core vloeren, op de markt gebracht door PVC-vloerenfabrikant mFLOR. Dit zijn PVC designvloeren (zoals mFLOR), maar dan stijver (rigid), voorzien van een sterke klikverbinding en een geïntegreerde ondervloer.

De 2 mm dikke ondervloer zorgt voor een geluiddemping van LLIN 10 dB, zoals vereist in de Nederlandse VvE norm voor appartementen. Solcora PVC klikvloeren zijn snel, eenvoudig en zwevend te installeren, ook over een oneffen ondergrond, zonder (blijvende) aanpassingen aan de ondervloer! Bovendien zijn de Solcora vloeren eenvoudig weer te verwijderen bij bijvoorbeeld een verhuizing.

Solcora staat voor bewuste, duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. Wij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kun je genieten van een sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt hout of steen te onderscheiden is.

Zo combineert Solcora de comfortabele voordelen van PVC vloeren (zoals mFLOR) met een snelle en eenvoudige installatie. De ideale vloer voor iedere werk- of leefomgeving, klik & klaar!