Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Beton ondergrond - Ondervloer

Ondervloer voor laminaat, parket of pvc click nodig? Hier vind je vele verschillende hoogwaardige ondervloeren. De juiste ondervloer is een belangrijke keuze wanneer u vloer gaat leggen. Bestel uw gewenste ondervloer online bij ART Woninginrichting voor een scherpe prijs.

Bekijk onze ondervloer aanbiedingen en plaats een bestelling. U kunt ook een bezoek brengen aan onze winkel. Hier staan onze deskundige medewerkers graag voor u klaar met een advies over de ondervloeren.

Ondervloer kopen? Altijd scherpe prijzen Ondervloer laagste prijsgarantie bij ART WoninginrichtingWelke ondervloer kiezen?

Voor een maximale kans op langdurig gebruik van je vloer is het van groot belang de juiste ondervloer te kiezen. Je moet de ondervloer kiezen die past bij:

  • De ondergrond waarop u de nieuwe vloer gaat leggen
  • De hoeveelheid vocht in de vloer en de lucht
  • Type woninga.a. appartement of eengezienswoning
  • Met of zonder vloerverwarming
  • Het soort vloerbedekking die u gaat leggen: een PVC-vloer, laminaat of houten vloer

Ondervloer met vochtscherm

Bij het leggen van een ondervloer zal er ook rekening gehouden moeten worden met vocht wat eventueel in de laminaatvloer kan trekken. Dit komt het meeste voor bij betonnen vloeren, daarom is een vochtwerende ondervloer dan het beste.

Geluiddempende ondervloer

Heeft u een geluiddempende ondervloer nodig voor in uw appartement of verdieping? Wij bieden 10 dB ondervloeren met TUV certificaat voor scherpe prijzen.

Ondervloer vloerverwarming

Zoekt u een ondervloer voor uw vloerverwarming of vloerkoeling? Bij ART Woninginrichting vindt u beste ondervloeren voor vloerverwarming en vloerkoeling voor scherpe prijzen.

Ondervloerplaten

Ondervloerplaten zijn geschikt voor parket en laminaat. Er wordt geadviseerd om in combinatie met een ondervloerplaat altijd een vochtwerende folie te gebruiken. De platen van houtvezel zijn veerkrachtig, spanningsvrij, geluiddempend, egaliserend en isolerend.

Ondervloer leggen

Het leggen van een ondervloer is eenvoudig. Je koopt ondervloer op de rol of als platen en snijdt ze zelf op de juiste lengte af. Zorg dat de oude vloerbedekking is voordat u de nieuwe ondervloer gaat leggen en zorg dat de vloer zo vlak mogelijk is. Lees altijd de leginstructie op de verpakking van de ondervloer.

Advies over ondervloer

Heeft u vragen over ondervloeren of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom.

Ondervloer aanbiedingen

Bekijk direct alle ondervloer aanbiedingen voor laminaat vloeren op onze website. Deze ondervloeren zijn tevens ook direct online te bestellen.