Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Marmoleum vloer

Als u een milieuvriendelijke en duurzame vloer wilt kopen dan is marmoleum de juiste keuze. van linoleum.

Marmoleum is een sterke vloer en ten opzichte van andere soorten vloeren bijvoorbeeld een laminaatvloer, gietvloer of vloerbedekking.  Marmoleum is een krasbestendige vloer en daarnaast is comfortabel en kan goed tegen een stootje. op de marmoleum vloer zijn de krassen nauwelijks zichtbaar.

Marmoleun vloeren zijn mogelijk in combinatie met een vloerverwarming gelegd worden. Het materiaal is antistatisch en trekt daardoor weinig stof en vuil aan. Hiermee is Marmoleum een allergiearme vloer die makkelijk schoon te houden is. Ook neemt neemt de vloer snel de warmte van de omgeving aan, waardoor hij behaaglijk aanvoelt op blote voeten. Voor het leggen van Marmoleum is een vlakke ondervloer nodig.

Marmoleum Click is een combinatie vam Marmoleum en laminaat. Marmoleum Click heeft een geluidsabsorberende kurklaag met een Marmoleum toplaag. Hiermee is de ondervloer van Marmoleum Click al geïntegreerd in het product. Of je nu kiest voor levendige tegelpatronen of een strakke vloer in een tint, Marmoleum is een aantrekkelijke vloer voor ieder interieur. het is eenvoudig te installeren en het wordt los gelegd, zodat je het bij een verhuizing weer mee kunt nemen.

Marmoleum vloer kopen bij ART Woninginrichting

Marmoleum is een duurzame vloer voor ieder type interieur