Winkelwagen / offerte

Bel ons op: 010 420 63 63

Webshop van ART Woninginrichting - Ja - Waterbestendig - Donkergrijs - Zonder V-groef - Laminaat - Quick Step

Quick Step vloeren zijn sterk, krasbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Quick Step vloer is een merk dat zich onderscheidt door de zeer moderne decors. prachtige kleuren en voelbare houtstructuren. U kunt uw interieur met Quick Step laminaat of Quick Step pvc Livyn modern of klassiek inrichten.

Waarom kiezen voor Quick Step laminaatvloeren? Quick Step laminaat ziet eruit als echt hout. De planken zijn amper van parket te onderscheiden.

Quick Step laminaat en pvc is bij ART Woninginrichting goedkoop leverbaar met de laagste prijsgarantie. Kom langs naar onze showroom voor Quick Step vloer aanbiedingen. Wij hanteren allerlaagste prijzen voor Quick Step producten.

Quick Step laminaat en houten vloeren - ART Woninginrichting

Wij zijn Officieel Quick Step dealer

Vraag een offerte aan voor Quick Step laminaatBent u op zoek naar een sterke vloer en wilt u jaren lang plezier van hebben? Dan is Quick Step de juiste keuze. Laminaat Quick-Step is meer dan zomaar een vloer. Quick Step heeft de juiste laminaatvloer en parket voor elk interieur. Quick Step planken en Quick Step tegels. Licht en donker. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is altijd een Quick Step vloer voor elke kamer - zelfs voor je badkamer. Quick Step heeft ook alle gereedschap voor een perfecte plaatsing en afwerking, zoals MDF plinten, diverse profielen en onderhoudsproducten voor laminaat en parket. Wij leveren Quick Step vloeren voor scherpe prijzen. De levertijd is zeer kort en de meeste decoren zijn binnen 2 werkdagen leverbaar. U kunt uw gewenste Quick Step vloer online via onze webshop bestellen of een vrijblijvende offerte aanvragen.De toplaag van Quick-Step laminaatvloeren zijn sterk, zodat je nog langer van je mooie vloer met zijn natuurlijke uitstraling kunt genieten.

Quick-Step parketvloeren zijn gemaakt met een passie voor hout. Die passie komt tot uiting in het authentieke karakter, de textuur en de afwerking van topkwaliteit van onze vloeren. Ze heeft ook echt unieke producten opgeleverd, zoals Quick-Step Variano, gemaakt van teruggewonnen planken van verschillende breedten.

Quick Step Lyvin pvc vloeren zijn sterk, waterbestendig en met een fabrieksgarantie tot 25 jaar. Met Quick Step Livyn pvc is je vloer echt gemakkelijk schoon te houden.

Heeft u een vloerverwarming en wilt u een laminaat kopen? Quick Step laminaatvloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming of vloerkoeling. Met de juiste ondervloer geschikt voor vloerverwarming en een zwevende plaatsing laten Quick Step vloeren zich probleemloos met vloerverwarming combineren.

Download Quickstep laminaat in combinatie met vloerverwarming

Download Onderhoud van Quick Step vloeren

Wij zijn officiële dealer van Quick Step

Offerte voor Quick Step laminaat? Wilt u Quick Step laminaat kopen of gebruik maken van Quick Step laminaat all-in actiepakket? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.