Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

PVC vloer click aanbieding - Voordelig PVC click kopen - bestel online tot 25% goedkoper

PVC click aanbieding bij ART Woninginrichting

Voordelig PVC click kopen met korting? Voor PVC vloer click aanbiedingen bent u bij ART Woninginrichting aan het juiste adres!  De beste kwaliteit PVC click vloeren voor de laagste prijs. ART Woninginrichting heeft altijd het grootste assortiment en de snelste service! 

In onze winkel kunnen wij u niet alleen de mooiste collecties pvc vloer click laten zien, maar wij kunnen u ook advies geven voor een nieuwe PVC vloeren.

PVC click visgraat aanbieding

PVC click aanbieding visgraat motief met v-groef rondom is geschikt voor intensief woon- en projectgebruik. Deze vloer is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is.

PVC visgraat click is waterbestendig, duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Deze vloer is de ideale keuze voor woning, kantoor of winkel. Daarnaast is deze vloer uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. De pvc vloer heeft een een totale dikte van 5,5mm en een toplaag van 0,55mm.

Bestel uw PVC visgraat click online tot € 7,00 p/m2 goedkoper !


PVC vloer click Hydro-core kern aanbieding

Deze nieuwe collectie PVC click biedt alle voordelen van een pvc vloer in combinatie met het Unilin Clic systeem. Het Unilin Clic systeem zorgt ervoor dat deze vloer eenvoudig te leggen is en de vloer niet verlijmd hoeft te worden.

De vloerplanken worden met de grootste zorg vervaardigt en bestaat uit 5 lagen om de beste kwaliteit te kunnen bieden. Door gebruik van de egaliserende onderlaag, kan deze pvc vloer direct over elke vlakke vloer gelegd worden en is daardoor geschikt voor vrijwel elke ruimte van uw woning of project.

Daarnaast heeft de onderlaag een geluiddempende functie en biedt het meer ondersteuning voor gewrichten.  De daarop volgende stabiele Hydro-core kern van 5 mm. is 100% waterproof, deze maakt de vloer zelfs uitermate geschikt voor vochtige ruimtes als een badkamer. 

De vloer wordt afgewerkt met een sterke slijtlaag 0,55 mm. en matte PU beschermlaag. dit zorgt ervoor dat de vloeren bestand zijn tegen intensief gebruik.  De antislip eigenschap van de vloer blijft behouden ook al liggen er waterdruppels.

Bestel uw PVC click online met tot 20% goedkoper !

PVC vloer click aanbieding - ART Woninginrichting