Uw betrouwbare partner in woninginrichting

TEL: 010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

TEL: 010 420 63 63

Laminaat aanbiedingen | scherpe prijzen | goedkoop laminaat

Laminaat kopen en voordelig laten leggen? ART Woninginrichting heeft altijd het grootste assortiment en de snelste service! U kunt laminaatvloeren online bestellen voor allerlaagste prijzen. Wij hebben een groot aanbod aan laminaatvloeren van 7mm tot 12mm ook geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig. We hebben ook een ruime collectie ondervloeren, plinten, profielen en onderhoudsmiddelen.

Laminaat aanbieding - ART Woninginrichting

Liever kijken voordat u bestelt? U kunt de vloeren in onze winkel bekijken en verglijken. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze showroom te komen dan kunt u via onze website online gratis stalen aanvragen. Van iedere laminaat vloer kunt u een kleurstaal aanvragen. Wel zo makkelijk!

Uw oude vloer verwijderen? Dat kan makkelijk en snel. Bij bestelling van laminaat, toebehoren en legservice kunnen wij uw oude vloer voor een scherpe prijs verwijderen en afvoeren. Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.


Actie - Laminaat aanbieding eiken natuur of eiken grijs

Laminaat met v-groef rondom voor €7,95 p/m2

Wilt u uw woning goedkoop mogelijk voorzien van een nieuwe laminaatvloer? Bij ART Woninginrichting is het mogelijk om laminaat kopen vanaf €7,95 p/m2. Een betaalbaar laminaat met v-groef romdom! Met dit laminaat kunt u uw woning voordelig  inrichten. De vloeren zijn leverbaar in moderne kleuren eiken grijs en eiken natuur. Het laminaat is geschikt voor woongebruik met een fabrieksgarantie van 15 jaar. De planken hebben een v-groef om wat echter en moderner uitzien.

Laminaat aanbieding eiken grijs - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding eiken natuur - ART Woninginrichting

Laminaat actie 7mm - V-groef rondom - 15 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Actie - Laminaat aanbieding met v-groef en voelbare structuur

Laminaat met v-groef voor €10,25 p/m2

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. Als u een goedkoop laminaat met een v-groef en voelbare structuur wilt dan hoeft u verder niet op internet gaan zoeken. Bij ART Woninginrichting is het om mogelijk laminaat met v-groef te kopen voor scherpe prijs. De collectie bestaat uit eiken natuur licht, eiken natuur donker, eiken wit en nog meer moderne kleuren. Met dit laminaat creëert u een lux interieur !

Deze vloer heeft een matte toplaag, waardoor uw gelegde laminaatvloer nauwlijks van echte hout te onderscheiden is. Een mat laminaat is erg populair en geeft uw woning een luxe uitstraling. Deze vloer heeft een v-groef met een fabrieksgarantie van 15 jaar.

Laminaat aanbieding eiken - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding eiken donker - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding eiken licht - ART WoninginrichtingLaminaat aanbieding inclusief leggen - ART Woninginrichting

Laminaat actie 7mm - V-groef - 15 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Actie  - Laminaat aanbieding brede planken met v-groef

Laminaat XL met v-groef voor €14,50 p/m2

Als u een sterk laminaat onder uw voeten wilt dan hebben wij laminaat XL brede planken in de aanbieding. Een laminaat met v-groef rondom de planken en leverbaar in moderne kleuren. Deze vloer heeft een hoogwaardige kwaliteit met een voelbare structuren. U koopt dit laminaat inclusief leggen gegarandeerd voor de beste prijs. Deze collectie is uniek door haar brede planken van ruim 24cm breed. Met onze laminaat acties - voordelige prijzen - krijgt uw interieur een geheel nieuwe dimensie.De brede planken hebben een matte toplaag, waardoor uw gelegde laminaatvloer nauwlijks van echte hout te onderscheiden is. Een breed laminaat is erg populair en geeft uw woning een luxe en exclusieve uitstraling. Deze vloer heeft een v-groef met een fabrieksgarantie van 25 jaar. Neem contact op voor een advies op maat of ga direct aan de slag en laat u inspireren door onze webwinkel vol met laminaat aanbiedingen.

Laminaat actie 8mm - V-groef - 25 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Actie - Laminaat Quick Step aanbieding

Quick Step laminaat kopen voor laagste prijs

Wilt u goedkoop Quick Step laminaat kopen of voordelig laten leggen? Dat is het zeker mogelijk bij ART Woninginrichting als een erkend Quick Step dealer. Op onze site kunt u ons aanbod Quick Step laminaat bekijken en vergelijken. De Quick Step prijzen op onze website zijn adviesverkoop prijzen. Voor de totale kosten met korting vraag altijd een vrijblijvende offerte aan. Wij doen ons best om uw gewenst laminaat en toebehoren voor een scherpe prijs aan te bieden. Vraag een vrijblijvende offerte voor Quick Step vloeren.

Quick Step Impressive 8mm aanbieding bij bestelling in onze winkel

Quick Step laminaat aanbieding - ART Woninginrichting

Laminaat Quick step actie 7 tot 12mm - met V-groef - tot 25 jaar fabrieksgarantie - geschikt voor vloerverwarming


Voordelen om laminaat kopen bij ART Woninginrichting:

► Laminaat altijd voor scherpe prijzen

► U kunt uw vloer veilig online bestellen

► Vakkundig laminaat leggen door eigen ervaren stoffeerders met meer dan 15 jaar ervaring

► Deskundig advies over de kleuren, kwaliteiten en onderhoud van de vloeren

► Een showroom aanwezig om laminaat collecties te bekijken

► Eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aanvragen


Laminaat kopen - laminaat extra voordelig en goedkoop - laminaat met kortingen - laminaat online laagste prijs

Bekijk onze laminaat aanbiedingen en bestel online

Zoekt u een exclusief laminaat om van uw huis uw thuis te maken en staat het niet in onze aanbiedingen? Neem contact op en wij bieden uw gewenste vloer voor een scherpe prijs ! 

Meer weten over laminaat vloeren? Vraag een offerte aan

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u inspireren.


Laminaat aanbieding inclusief leggen Rotterdam:

Laminaat kopen en laten leggen Rotterdam: Verhuist u naar Rotterdam om te wonen of wilt u graag uw interieur veranderen? Elk interieur begint met een nieuwe vloer. U koopt laminaat en toebehoren voor uw woning, winkel of kantoor bij ART Woninginrichting voor een scherpe prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Laminaat aanbieding inclusief leggen Den Haag:

Laminaat kopen en laten leggen Den Haag: Woont u in Den haag en wilt u graag een laminaat gaan kopen en laten leggen? U besteld laminaat en toebehoren voor uw woning, winkel of kantoor bij ART Woninginrichting voor een bodemprijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in Den Haag en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Laminaat aanbieding inclusief leggen Utrecht:

Laminaat kopen en laten leggen Urecht: Voor laminaat aanbiedingen inclusief leggen in Utrecht en omgeving kunt u contact opnemen met ART Woninginrichting. U koopt laminaat en toebehoren inclusief leggen voor allerlaagste prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat acties? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in Utrecht en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Laminaat aanbieding inclusief leggen Amsterdam:

Laminaat kopen en laten leggen Amsterdam: Wij leveren leggen laminaatvloeren in Amsterdam en de omgeving. U koopt laminaat inclusief leggen en toebehoren bij ART Woninginrichting voor een scherpe prijs. Bent u geïntreseerd in onze laminaat aanbiedngen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Woont u in UtAmsterdam en is het voor u niet mogelijk om langs te komen? Dan kunnen wij gratis stalen van het laminaat gratis verzenden.

Aqua+ is de nieuwe collectie laminaat aanbiedingen

Aqua+ is de nieuwe generatie laminaat. Aqua+ laminaat is gemaakt voor gebruik in vochtige ruimtes en bestand tegen vochtig onderhoud. Nu kan deze vloer dus zonder problemen gelegd worden in badkamer, keuken of inkomhal, net als in alle andere ruimtes in huis. Behalve voor thuisgebruik is de vloer ook zeer geschikt voor commercieel gebruik. Kom langs voor voor informatie en de actieprijzen. 

Aandachtspunten om laminaat te kopen

De keuze van het laminaat wordt meestal bepaald door de ruimtes waar de vloer gelegd moet worden. Een aqua+ laminaat is bijvoorbeeld geschikt voor keuken en vochtinge ruimtes. Voor een woonkamer of veel belopen ruimtes moet het laminaat voldoende strek zijn. De ondergrond waar het laminaat gelegd wordt moet vlak en stofvij zijn. De luchtvochtigheid tussen 40% en 60% is perfect om laminaat te leggen. Het laminaat dient minimaal 48uur in gesloten verpakking te acclimatiseren. U dient de juiste ondervloer te gebruiken die voor u van toepassing is.

Werkzaam door heel Nederland

Wij leveren en leggen vloeren door heel Nederland. Als u in België woont vraag dan vooraf een vrijblijvende offerte aan.

Alblasserdam, AlkmaarAlmereAlphen aan den Rijn, AmersfoortAmstelveenApeldoornArnhemBarendrecht, Benthuizen, Bodegraven, BoskoopBleiswijk, Berkel en Rodenrijs, BergschenhoekBredaCapelle aan den IjsselDelft, Delfgauw, Den Hoorn, Dordrecht, Gouda, Hoogvliet, Houten, Hellevoetsluis, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Katwijk, Krimpen aan den Ijssel, Krimpen aan de Lek, Leiden, Leidschendam, Maassluis, Maasdam, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nootdorp, Nieuwerkerk aan den Ijssel, Nieuwegein, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk aan den Ijssel, Laminaat aanbieding inclusief leggen Papendrecht, Laminaat aanbieding inclusief leggen Poortugaal, Laminaat aanbieding inclusief leggen Puttershoek, Rijswijk, Ridderkerk, Rhoon,  Rozenburg, Schiedam, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Ter Aar, Vlaardingen, Voorburg, PijnackerZoetermeer, Zwijndrecht, Zevenhuizen, Vleuten, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Westland, Wateringen, Waddinxveen, Woerden en ......... door heel Nederland.

Laminaat kopen en laten leggen? Altijd de scherpste prijzen bij ART Woninginrichting.