ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop - Met V-groef - Laminaat - Quick Step - Exquisa

Quick-Step Exquisa is een collectie tegel laminaat met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel.  De keramiek vloer heeft veel karakter en geeft elk klassiek interieur een rustieke uitstraling. De ambachtelijke textiel vloer brengt de textiellook bij je binnen. De brede basisplank, afgewerkt met een subtiel voegje, geeft je interieur een luxueuze uitstraling. Quick Step Exquisa is een innovatieve vloer met een voelbare oppervlaktestructuur. De panelen kunnen uit verschillende tegels bestaan. 

Quick Step Exquisa is zoveel meer dan alleen vloeren. Bij elke vloer die we aanbieden, hoort een volledige collectie accessoires, inclusief ondervloeren, afwerkingsprofielen en plinten die perfect bij de kleur van je vloer passen.

Quick Step Exquisa is ondehoudsvriendelijk.  Je hoeft alleen maar je vloer af en toe met een vochtige doek of dweil schoon te maken om er jarenlang van te kunnen genieten. Quick Step Exquisa laminaat is geschikt i.c.m. een vloerverwarming.

Laminaat Quick Step Impressive is sterk, waterbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Wilt u laminaat tegels Quick Step Exquisa kopen voor allerlaagste prijs? Kom langs naar onze showroom voor een extra korting ! U kunt in onze winkel alle kleuren van Quick Step vloeren bekijken en vergelijken.

► Voordelen om Quick Step Exquisa kopen bij ART Woninginrichting:
► Laminaat Quick Step Exquisa collectie voor scherpe prijzen
► Vakkundig laminaat leggen door eigen ervaren stoffeerders met meer dan 15 jaar ervaring
► Deskundig advies over de kleuren, kwaliteiten en onderhoud van Quick Step vloeren
► Een showroom aanwezig om laminaat Quick Step Exquisa collecties te bekijken
► Eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aanvragen
► Kom langs voor Quick Step Exquisa aanbiedingen


Quick-Step heeft de juiste vloer voor elk interieur. Quick-Step Exquisa tegellaminaat is een innovatieve plankenvloer met een tactiele oppervlaktestructuur en grote planken, verkrijgbaar in vier verschillende looks. Je ontdekt een, twee of drie afzonderlijke tegels per plank, dankzij de subtiele dwarsnaden. De versie met meerdere patronen gaat nog verder, met extra diepe naden die een aantrekkelijk lijnenspel scheppen en je vloer helemaal tot zijn recht doen komen. Laminaat Quick Step Exquisa is topkwaliteit tegellaminaat voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken en enz.

Installatie instructies Quick-Step Laminaat Exquisa

Vloerverwarming Quick-Step Laminaat - LMP

Garantie Quick-Step Laminaat - LMP 8-12 mm

DOP Quick-Step Laminate

Technische informatie