Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop - Meister

MeisterVan designvloeren, laminaat, linoleum, Nadura-vloeren, kurk tot en met parket. Alle Meister vloeren in een duidelijk overzicht.

Laminaatvloeren van MEISTER staan voor een authentiek uiterlijk, robuustheid en eenvoudig onderhoud. Daarvoor zorgen wij door een hoge kwaliteitsstandaard bij het verwerken en veel aandacht voor de stijl bij de designkeuze.

De naduravloeren van MEISTER verbinden deze beide elementen op een zeer aantrekkelijke wijze. De innovatieve combinatie van hoogwaardige materialen zorgt voor extreme slijtbestendigheid en zo voor een lange levensduur van de vloeren.

Meister biedt u altijd prachtige vloerenDe authentiek ogende houtdessins van de nieuwe designvloeren DD 350 S zijn ontleend aan echt hout. Deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren.

De MEISTER-parketvloeren weten van wanten. Meister parket is uitgerust met een extreem vormstabiele HDF-tussenlaag en zeer goed passende klikverbindingen. Daardoor gaan deze parketvloeren bijzonder lang mee en zijn ze eenvoudig te leggen