ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop - Tegel - 9 mm - Laminaat - Quick Step - Arte

Quick-Step Arte is een gamma prachtige grote laminaat tegels met subtiele v-groeven en een heel typische look. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele vloer met de praktische voordelen van laminaat. Quick Step Arte tegels, een sterke vloer, in hoge mate bestand tegen de meeste vallende voorwerpen of schoenen met hoge hakken. De collectie Quick Step Arte is goed combineerbaar met vloerverwarming. Quick Step Arte tegelvloeren zijn gemaakt om niet alleen mooi, maar ook onderhoudsvriendelijk te zijn. Je kunt je laminaatvloer droog reinigen met de speciale Quick Step microvezeldoek. Voor een grondigere reiniging kun je de doek een beetje vochtig maken.

Laminaat Quick Step Arte is sterk en onderhoudsvriendelijk.

Wilt u laminaat tegels Quick Step Arte kopen voor allerlaagste prijs? Kom langs naar onze showroom voor een extra korting ! U kunt in onze winkel alle kleuren van Quick Step vloeren bekijken en vergelijken.

► Voordelen om Quick Step Arte kopen bij ART Woninginrichting:
► Laminaat Quick Step Arte collectie voor scherpe prijzen
► Vakkundig laminaat leggen door eigen ervaren stoffeerders met meer dan 15 jaar ervaring
► Deskundig advies over de kleuren, kwaliteiten en onderhoud van Quick Step vloeren
► Een showroom aanwezig om laminaat Quick Step Arte collecties te bekijken
► Eenvoudig en snel online een vrijblijvende offerte aanvragen
► Kom langs voor Quick Step Arte  aanbiedingen


Laminaat Quick Step Arte, grote laminaattegels met een subtiele V-groef. Ze combineren de duurzaamheid van een originele tegelvloer met de praktische voordelen van laminaat.

Quick-Step vloeren met Scratch Guard-technologie zijn tot 10 keer beter bestand tegen krassen dan vloeren zonder Scratch Guard.

Quick-Step is de uitvinder van het Uniclic-plaatsingssysteem, dat inmiddels dé referentie onder de kliksystemen is. Gebruik het revolutionaire en gepatenteerde kliksysteem om je planken moeiteloos in elkaar te klikken.

Quick-Step is zoveel meer dan alleen vloeren. Bij elke vloer die we aanbieden, hoort een volledige collectie accessoires, inclusief ondervloeren, afwerkingsprofielen en plinten die perfect bij de kleur van je vloer passen.

Quick-Step-laminaatvloeren hebben het EU-milieukeurmerk gekregen. Dit betekent dat ze gemaakt zijn van ten minste 80% duurzaam ontgonnen hout, dat gevaarlijke stoffen in hun samenstelling vermeden worden en dat ze geproduceerd worden in energiezuinige fabrieken. Bovendien hebben Quick-Step-laminaatvloeren een zeer lange levensduur, een uitgebreide productgarantie en zijn ze gemakkelijk te repareren en verwijderen. Als ze uiteindelijk het einde van hun levensduur bereiken, kunnen ze als behandeld hout afgevoerd worden naar afvalstortplaatsen. Het hout in laminaatvloeren is hernieuwbaar en houdt gedurende de gehele levensduur van de vloer CO2-broeikasgas tegen.

Downloads:

Installatie instructies Quick-Step Laminaat - LMP Arte

Vloerverwarming Quick-Step Laminaat - LMP

Garantie Quick-Step Laminaat - LMP 8-12 mm

DOP Quick-Step Laminate

Technische informatie