Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Webshop - Laminaat vloer gratis gelegd - Aanbiedingen gratis gelegd

Laminaat kopen en laten leggen voor scherpe prijs bij ART Woninginrichting. Ontdek de spectaculaire laminaat inclusief leggen aanbiedingen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij ART Woninginrichting vind je het mooiste laminaat All-in gratis gelegd voor iedere ruimte in huis.

Kom langs en bekijk onze laminaat aanbiedingen in onze winkel.

 

Laminaat All-in vanaf €18,50 p/m2Laminaat inclusief leggen aanbieding

Wilt u laminaat, ondervloer en plinten kopen en voordelig laten leggen. Dan bent u bij ART Woninginrichting aan het juiste adres. Wij hebben elke maand leuke laminaat inclusief leggen acties met gratis ondervloer en gratis plakplinten. U kunt uw laminaat online bestellen of vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen. U koopt laminaat inclusief leggen bij ART Woninginrichting voor de meest gunstige prijs.

U betaald voor laminaat, ondervloer, plinten inclusief leggen vanaf €18,50 p/m2. U weet gelijk wat u betaalt per m2. Nergens zo goedkoop! 

Welke kleur laminaat kopen?

Zoekt u een wit, eiken natuur of grijs laminaat? De kleur van uw laminaat heeft grote invloed op hoe je interieur er uitziet. Vloeren in lichte kleuren maken een kamer luchtiger en optisch ruimer. Om contrasten te creëren, zijn donkere vloeren ideaal. Ze laten zich mooi combineren met lichte wanden of met andere donkere kleuren die je als accent of accessoire gebruikt.

Onze laminaat inclusief leggen aanbiedingen bestaan uit diverse kleuren van licht tot donkere tinten met een v-groef uitvoering. Een laminaatvloer met een V-groef heeft een uitstraling van een massieve plankenvloer. U koopt bij ons modern en trendy kleuren laminaatvloeren voor de laagste prijs.

Laminaat bestellen

Laminaat online bestellen via webwinkel van ART Woninginrichting is makkelijk, voordelig en 100% veilig.  U dient tijdens de bestelling uw gegevens, leveringsadres, betaalmethode, verzendwijze in te vullen. Voor betaling kunt u kiezen uit iDEAL, vooraf overmaken naar ons rekening , contant of pinnen na het leggen.

Voor het bestellen van het laminaat moet je rekening houden met een zaagverlies van minimaal 5%. U kunt deze tijdens u bestelling online via onze website automatisch laten berekenen.

Mocht u uw bestelling willen wijzigen of annuleren dan kunt u deze per mail of telefonisch aan ons doorgeven.

Laminaat ondervloer aanbieding

Een ondervloer is absoluut noodzakelijk bij het plaatsen van een laminaat vloer. Een goede ondervloer vormt de basis van uw vloer.  Als u laminaat koopt van onze inclusief leggen aanbieding dan bieden wij u gratis Alufoam ondervloer. Deze ondervloer is 3mm en is geschikt voor betonnen ondergrond. Deze egaliseert en werk daardoor oneffenheden van de basisvloer weg.

Vaak komt er nog vocht uit het beton waar uw vloer op is gelegd. De ondervloer heeft een vochtscherm folie om uw laminaat te beschermen.

Laminaat plinten en afwerkingen

Een mooie laminaatvloer na het leggen wordt compleet met de juiste plint. De plakplinten zijn de finishing touch voor uw laminaat. Als u laminaat koopt van onze inclusief leggen aanbieding dan bieden wij u gratis plakplinten. De plakplinten worden altijd bijpassende kleur van uw bestelde laminaatvloer geleverd en door onze ervaren laminaatleggers vakkundig geplaatst.

Laminaat leggen aanbieding

Als u laminaat koopt van onze inclusief leggen aanbieding dan wordt uw vloer door stoffeerders van ART Woninginrichting vakkundig gelegd. Daarnaast worden de geleverde plakplinten ook netjes geplaatst. Onze laminaatleggers zorgen voor een perfect eindresultaat.

Met de juiste legrichting van een vloer kunt u de ruimte optisch groter laten lijken. Uw laminaat kunt u het beste in de richting de lange zijde van de kamer leggen. In welke richting wilt u uw laminaat gelegd worden? In de lengte of breedte? Dat kunt u met onze medewerkers overleggen en advies vragen.

Laminaat prijzen

Onze laminaat inclusief leggen aanbiedingen zijn de scherpste prijs. Onze vloeren, ondervloeren en plinten zijn van goede kwaliteit en scherp geprijsd.

Daarnaast kunt u van ART Woninginrichting een topservice vanaf het begin tot het einde verwachten.

Laminaat stalen service

Een laminaat kopen kan in onze showroom maar kan ook vanuit huis. In onze showroom kunt u laminaat voorbeelden van verschillende kwaliteiten bekijken. Is het voor u lastig om een laminaat online kiezen en bestellen via onze website? U kunt bij ART Woninginrichting gratis en vrijblijvend een sample van uw vloer aanvragen, met een maximum van 3 samples.