Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

PVC vloer klik inclusief leggen aanbieding

PVC klik inclusief leggen aanbieding

Voor PVC klik aanbiedingen bent u bij ART Woninginrichting aan het juiste adres! In onze winkel kunnen wij u niet alleen de mooiste collecties laten zien en voelen, maar wij kunnen u ook advies geven voor een nieuwe PVC vloeren in klik uitvoering. U kiest uw nieuw pvc vloer en wij leggen het graag voor u! We nemen u een hoop zorgen uit handen en garanderen een superstrak en mooi resultaat.

PVC vloer klik leggen aanbieding: De ervaren vloer leggers van ART Woninginrichting leggen uw gewenste PVC klik vakkundig en professioneel.  Bekijk onze pvc vloer inclusief leggen aanbiedingen.

Profiteer van het voordeel: U kunt bij ART Woninginrichting in Bergschenhoek terecht voor een nieuwe vloer. U zult bij ons zeker slagen om een goede kwaliteit vloer voor een bodemprijs aan te schaffen.

Bekijk onze pvc All-in aanbiedingen

PVC klik inclusief leggen aanbieding- ART Woninginrichting

PVC klik nodig? Wij hebben een groot assortiment aan mooie vloeren!

PVC vloer in klik uitvoering aanbieding All-in prijs vanaf € 44,95 p/m2


Voordelen om uw PVC door ART Woninginrichting te laten leggen

► PVC vloer kopen en laten leggen voor scherpe prijsKlik pvc vloer leggen -  PVC inclusief leggen aanbieding - ART Woninginrichting
► PVC vloer leggen in ons vak met meer dan 15 jaar ervaring
► Vloer leggen door eigen ervaren stoffeerders
► Vakkundig MDF plinten monteren
► Deskundig advies over de onderhoud en kwaliteiten van laminaatvloeren
► Een showroom aanwezig om onze laminaatvloeren te bekijken
► Makkelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen
► Voordelig oude vloer verwijderen en afvoeren

 

Om een pvc klik te kunnen leggen dient de ondergrond vlak en strak te zijn! Daarom is het noodzakelijk dat de ondergrond goed gecontrolleerdte worden.

Actie - PVC vloer klik inclusief ondervloer en leggen €47,95 p/m2

PVC vloer aanbieding - goedkoop en scherpe prijzen

Vakkundig pvc klik leggen door eigen ervaren leggers

Deze pvc klik is werkelijk geschikt voor elke ruimte: van de kelder tot de zolder, van uw woonkamer tot de keuken of de slaapkamer. Bent u op zoek naar een pvc  vloer voor een commerciële toepassing? Ook dat kan!

Voor pvc vloeren bent u bij ART Woninginrichting op de juiste adres. Wij hebben pvc vloer aanbieding ''All-in prijs'' voor €47,95 p/m2. Deze vloer heeft een zeer royale plank voor zowel woon- als project gebruik. De vloer heeft een totale dikte van 4,0 mm en een toplaag van 0,55mm!

Eigenschappen van de pvc vloer: Voelbare houtstructuur - Makkelijk in onderhoud - Maximale variatie in patronen - Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes - 20 jaar garantie bij woongebruik - Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, Warmte weerstand 0,03m² K/W

Bekijk onze pvc All-in aanbiedingen

Click PVC eiken grijs inclusief leggen aanbieding - ART Woninginrichting