Uw betrouwbare partner in vloeren, Gordijnen en trap bekleding in regio Rotterdam
010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

PVC vloer aanbieding Pijnacker

PVC vloer aanbieding - scherpe prijzen

PVC vloer inclusief egaleren en leggen aanbieding

Bent u op zoek naar pvc vloer voor voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte in Pijnacker en omgeving? Heeft u geen tijd om laminaat zelf te leggen? Wij doen het graag voor u! Deze maand hebben wij pvc vloeren inclusief egaleren en leggen in aanbieding voor scherpe prijzen. Onze pvc vloeren collectie bestaat uit lange planken en pvc vloer tegels. All onze pvc vloeren zijn geschikt i.c.m. vloerverwarming. PVC vloeren zijn een iedeale vloer in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op. Waar andere vloeren een isolerende werking hebben zijn PVC vloeren dus een goed alternatief voor plavuizen.

Het leggen van een pvc vloer ( dryback ) is een vakwerk. De belangrijkste is dat de vloer door vakmensen goed geëgaliseerd wordt. Er moet zorgen dat de vloer na het egaliseren vlak genoeg is. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen vn alle soorten pvc vloeren. WIj zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en netjes gelegd wordt. Voor het egaliseren en het leggen van pvc stroken, gebruiken wij altijd de beste materialen om een goede resaultaat te behalen.

Op onze website staan slechts een aantal voorbeelden van pvc vloeren. Voor de gehele collectie kunt u onze showroom in Bergschenhoek bezoeken.

Bestel uw pvc vloer online of vraag een offerte aan

Vakkundig pvc vloeren leggen in regio Rotterdam

pvc vloer Pijnacker - ART Woninginrichtingpvc vloer aanbieding Pijnacker - ART Woninginrichtingpvc vloerenwinkel Pijnacker - ART Woninginrichting

Bekijk onze pvc vloeren incl. egaliseten en leggen aanbieding

Bekijk onze hele collectie pvc vloeren