ART Woninginrichting is uw betrouwbare partner in vloeren.

010 420 63 63

Winkelwagen / offerte

010 420 63 63

Bodiax PVC vloer sterk en vochtbestendig

Met de Bodiax heeft u een schitterende PVC vloer in huis met 15 jaar garantie

Bodiax pvc vloer - ART Woninginrichting

Bodiax vloeren hebben de natuurlijke uitstraling van hout of steen en door de structuren in de toplaag voelen ze dan ook als echt hout of steen aan. Zoekt u een vloer die voor elke ruimte geschikt is en ook nog van topkwaliteit dan heeft u met Bodiax een uitstekende keuze gemaakt! U vindt onze vloeren in woonkamers, keukens, badkamers, winkels, kantoren, gezondheidsinstellingen, enz., kortom een Bodiax vloer voelt zich overal thuis.

Bodiax zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de PVC vloer nooit stil staat en daarom altijd van top kwaliteit is. Dit bewijst Bodiax dan ook door u 15 jaar garantie te geven bij woongebruik. Bodiax vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en voelen daarom altijd behaaglijk aan.

Bekijk Bodiax PVC dryback (lijm) vloeren

Bodiax PVC vloer visgraat - ART Woninginrichting

Met de Bodiax Hydro-core heeft u een schitterende vloer die zwevend gelegd wordt (Unilin Clic uitvoering).
De Hydro-core collectie wordt op een speciale Hydro-core plaat geproduceerd waardoor uw vloer 100% waterproof is. De Hydro-core collectie wordt speciaal geproduceerd met een register embossing, dit betekent dat deze vloer niet alleen een voelbare houtstructuur heeft, maar dat deze structuur ook exact de structuur van de vloer volgt (een noest is dan zelfs voelbaar).

Natuurgetrouwe dessins - Een voelbare houtstructuur en register embossing - Rondom microvelling groef - Maximale variatie in patroon - Eenvoudig te leggen met het Unilin Clic systeem - Hydro-core kern (zeer stabiel en 100% waterproof) - Kan tot 400 m2 doorgelegd worden zonder dilatatievoeg (20 x 20 meter) - Hoge slijtvastheid zodat deze ook te gebruiken is in druk belopen ruimtes - Antislip (R10) - Makkelijk in onderhoud - Geschikt voor vloerverwarming vloerkoeling - Productie volgens strenge Europese normen en 100% recyclebaar - Ftalaat-vrije vloer - De Hydro-core collectie is ontwikkeld om zwevend verlegd te worden, voorzien van een kwalitatief hoogwaardige ondervloer zorgt Hydro-core er voor dat het loopgeluid tot het minimum is gereduceerd - 15 jaar garantie bij woongebruik - 10 jaar garantie bij projectgebruik

Bekijk Bodiax PVC Rigid click vloeren

Bent u benieuwd naar Bodiax PVC vloeren? Kom langs en laat u inspireren